En elegant och enkel rätt som kombinerar det möra, saftiga köttet från kalvfilén med en frisk och söt tomatkompott. De färska örterna binder samman smakerna och ger en lätt och aromatisk avslutning. Perfekt för en middag där du vill imponera utan att göra det komplicerat.
people
Ingredienser
650 g
Kalvemørbrad
2 spsk
Olivenolie
2 spsk
Smør
1 kvist
Frisk timian
1 fed
Hvidløg, knust
Salt & pepper to taste
400 g
Modne tomater
1 stk
Små skalotteløg, finthakkede
1 fed
Hvidløg, finthakket
1 tsk
Sukker
1 spsk
Balsamicoeddike
Lidt
Frisk basilikum
Instruktioner
Explore More Recipes
Utformad för ett balanserat liv
Matlagning börjar med lugn, bra råvaror och redskap som ligger bra i handen. På Viretta kombinerar vi form och funktion i ett modernt nordiskt uttryck – skapat för dig som ser köket som en plats för både gemenskap och inspiration.
























