
Stekt ankbröst med rödkål och ugnsrostade rotfrukter
Mört ankbröst med krispig hud, syrlig rödkål och karamelliserade rotfrukter, där sötma och friskhet möts i en varm och harmonisk nordisk balans. En klassisk rätt i modern tolkning, där textur och s...

Krispiga grönsaksblinis med syrlig syre och rörostkräm
En lätt och elegant rätt med krispiga, gyllene grönsaksblinis, frisk syra från syre och krämig fyllighet från rörost. Kombinationen av krispighet, friskhet och rökiga toner skapar en nordis...

Rosa stekt kalvfilé med tomatkompott och örter
En elegant och enkel rätt som kombinerar det möra, saftiga köttet från kalvfilén med en frisk och söt tomatkompott. De färska örterna binder samman smakerna och ger en lätt och aromatisk av...

Svart vitlöksrisotto med grillade svampar och ramslöksolja
En krämig och fyllig risotto med den djupa sötman från svart vitlök, de lätt krispiga skogssvamparna och den friska gröna smaken av ramslök. Det är en rätt som samlar det bästa från vår och sensomm...

























